Δείτε εδώ...

Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

ΜΑΘΗΤΕΙΑ: 2η Περίοδος - Λειτουργία Τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης Αποφοίτων

Λειτουργία Τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης Αποφοίτων των Φάσεων A΄, Β΄ και Γ’ του “Μεταλυκειακού Έτους-Τάξης Μαθητείας” των ΕΠΑ.Λ., καθώς και των Πιλοτικών Τάξεων μαθητείας στην Π.Δ.Ε. Δυτικής Ελλάδας για την 2η Περίοδο.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας αποφασίζει τη λειτουργία των τμημάτων του Προπαρασκευαστικού Προγράμματος Πιστοποίησης στα ΕΠΑ.Λ. / Ε.Κ. του Πίνακα 1 της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για τις ειδικότητες της 2ης περιόδου. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν το χρονικό διάστημα από την Δευτέρα 7-9-2020 έως την Τρίτη 15-9- 2020 για τις ειδικότητες «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων», «Κομμωτικής Τέχνης», «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού και Κλιματισμού», «Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων», «Τεχνικός Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών», «Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών», «Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών».