Δείτε εδώ...

Κυριακή, 26 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών για καθηγητές στη Ναύπακτο.

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας, διαπιστώνοντας τις ανάγκες για τη γνώση και παροχή Πρώτων Βοηθειών στο χώρο του σχολείου διοργανώνει σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό- Περιφερειακό Τμήμα Ναυπάκτου.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στη Ναύπακτο, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019  μεταξύ των ωρών 17.30.-19.30.  και θα διεξάγεται στο 2ο Γυμνάσιο Ναυπάκτου.Τα μαθήματα θα παραδίδονται με εποπτικό τρόπο και με την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων, ενώ οι ομάδες θα είναι (12) δωδεκαμελείς. Εάν υπάρξουν περισσότερες από 12 συμμετοχές θα επαναληφθεί το Σεμινάριο σε άλλες ομάδες και σε μεταγενέστερο χρόνο.           

Σεμινάριο Πνευματική Ιδιοκτησία και Εκπαίδευση

Ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας,  διοργανώνουν   εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα: «Πνευματική Ιδιοκτησία και Εκπαίδευση».

 Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου (Διεύθυνση  Μεγάλης Χώρας τέρμα)  και ώρα 18:00 - 20:00.

Διημερίδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας και της Υπηρεσίας Επιμελητών Ανηλίκων & Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου

 Επισυνάπτεται Πρόσκληση που αφορά Ημερίδα που συνδιοργανώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας και η Υπηρεσία Επιμελητών Ανηλίκων & Κοινωνικής Αρωγής Αγρινίου. 
 

  

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ODYSSEAS.zip)ODYSSEAS.zip2014 Kb

Ημερίδα Επιμόρφωσης για το Σχολικο Εκφοβισμό

                    ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

 

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ  ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ

Σας προσκαλούν στην Ημερίδα Επιμόρφωσης για τον σχολικό εκφοβισμό (bulling) που θα γίνει την

 ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

στο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Αίθουσα διαλέξεων)

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 5μμ

 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.doc)ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ.doc1737 Kb

Σεμινάριο παροχής Πρώτων Βοηθειών για καθηγητές στο Μεσολόγγι

Σας επισυνάπτουμε έγγραφο που αφορά παροχή Πρώτων Βοηθειών για καθηγητές στο Μεσολόγγι.

Ημερίδα με θέμα: «Ενδοσχολικές Δράσεις στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης για ένα Αειφόρο Σχολείο»

Σας επισυνάπτουμε έγγραφο που αφορά ημερίδα, με θέμα: "Ενδοσχολικές Δράσεις στο πλαίσιο της Περιβαλλοντικής Εκπάιδευσης για ένα αειφόρο σχολείο".

Ημερίδα για την αξιοποίηση υλικού εκπαιδευτικών φακέλων

Σας επισυνάπτουμε έγγραφο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π. & Δ. Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας, με θέμα: "Ημερίδα για την αξιοποίηση υλικού εκπαιδευτικών φακέλων".

2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας και Πολιτισμού

Το   Γυμνάσιο  Καινουργίου   σας προσκαλεί  στο 2ο  Πανελλήνιο  Συνέδριο  Τοπικής   Ιστορίας   και   Πολιτισμού  που   διεξάγεται   στον    Βλοχό    Καινουργίου   Δήμου    Αγρινίου   στις   14 -15   Μαίου  2016   που   οργανώθηκε από την   ΄΄Αρχαιολογική  Ιστορική   Λαογραφική  Εταιρεία  Θεστιέων ΄΄  και  Συνεργό  διοργάνωσης  το Γυμνάσιο Καινουργίου.

Hμερίδα Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας

Σας επεισυνάπτουμε έγγραφο που αφορά Ημερίδα Παιδικής και Νεανικής Λογοτεχνίας.

Ημερίδα του Γυμνασίου και ΓΕΛ Νεοχωρίου για τον Μίνωα Ζώτο

Το Γυμνάσιο και ΓΕΛ Νεοχωρίου διοργανώνουν ημερίδα για το Μίνωα Ζώτο με θέμα: "Μίνως Ζώτος, το Νεοχώρι στα ίχνη του ποιητή του"

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο των Εκπαιδευτηρίων Τσίρκα στο Νεοχώρι Μεσολογγίου, την Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 και ώρα 10.00 π.μ.