Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Ανακοινοποίηση - Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης τοποθέτησης υπεράριθμων εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής

Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων των εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες των οποίων διαπιστώθηκε υπεραριθμία, παρατίθεται επικαιροποιημένος Πίνακας με τους εκπαιδευτικούς που χαρακτηρίζονται ως υπεράριθμοι Γενικής Παιδείας (Γ.Π.) και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), σύμφωνα με την αριθμ. 9/24-4-2024 πράξη του ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας.

Οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται στον ανακοινοποιημένο Πίνακα, καλούνται να υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, την επισυναπτόμενη Αίτηση – Δήλωση τοποθέτησης υπεραρίθμου, από 25-4-2024 έως και 15-5-2024 ώρα 12:00, αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μετά την παραλαβή της αίτησης θα αποστέλλεται από την Υπηρεσία μας email επιβεβαίωσης.

Τέλος επισυνάπτονται πίνακες με τα κενά Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής.

Μαθητικά Φεστιβάλ ΘΕΆΤΡΟΥ και ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ Αιτωλ/νίας

Κοινοποιούμε τα προγράμματα και τις  αφίσες από τα Μαθητικά Φεστιβάλ

            ΘΕΆΤΡΟΥ και ΜΟΝΤΕΡΝΩΝ ΧΟΡΩΝ Αιτωλ/νίας 

Συνημμένα:
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (AFISA.jpg)AFISA.jpg1336 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (TRIPTYXO EKSO.jpg)TRIPTYXO EKSO.jpg1065 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (TRIPTYXO MESA.pdf)TRIPTYXO MESA.pdf47 Kb
Μεταφόρτωση αυτού του αρχείου (Α5-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.pdf)Α5-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.pdf1559 Kb

Ονομαστικός χαρακτηρισμός υπεράριθμων εκπαιδευτικών

Σας κοινοποιούμε την απόφαση χαρακτηρισμού υπεράριθμων εκπαιδευτικών σύμφωνα με την 8η/19-4-2024 πράξη του ΠΥΣΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Αιτήσεις για τυχόν λάθη ή παραλείψεις του Υ.Σ. που αφορούν τον ονομαστικό χαρακτηρισμό των Υπεράριθμων εκπαιδευτικών Δ.Ε. μπορούν να υποβάλλονται στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από 19/4/2024 έως 23/4/2024 και ώρα 12:00.

Οργανικά κενά & πλεονάσματα

Σας κοινοποιούμε τους πίνακες με τα οργανικά κενά & πλεονάσματα Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής, μετά τις μεταθέσεις του έτους 2024 από περιοχή σε περιοχή και την σχετική εγκύκλιο για την έναρξη της διαδικασίας.

Επισημαίνεται ότι τα οργανικά κενά και πλεονάσματα υπολογίστηκαν με βάση τα τμήματα που προβλέπεται να λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2024-2025.

 

Οδηγίες σχετικά με αιτήσεις μετάταξης/απόσπασης εκπαιδευτικών που υποβάλλονται μέσω του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας (Ν.4440/2016)

Σας γνωρίζουμε ότι το Υπουργείο Εσωτερικών ανακοίνωσε την έναρξη του Α’ κύκλου
του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2024 σύμφωνα με το σχετικό. Οι
αιτήσεις των ενδιαφερομένων υποβάλλονται σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται έως
και 15/04/2024

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Παρατίθενται στοιχεία εκτέλεσης προϋπολογισμού μηνός Δεκεμβρίου 2023.

Ενισχυτική Διδασκαλία σχολικού έτους 2023-2024

Παρακαλούμε όπως οι εκπαιδευτικοί τα ονόματα των οποίων επισημαίνονται με έντονη γραφή και κίτρινη σκίαση στον Πίνακα Κατάταξης Υποψηφίων Εκπαιδευτικών για Ε.Δ., συμπληρώσουν και αποστείλουν την επισυναπτόμενη Δήλωση Τοποθέτησης σε Σ.Κ.Α.Ε. σε περίπτωση αποδοχής της πρόσληψής τους, μέχρι την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 στο email:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Σε αντίθετη περίπτωση να αποστείλουν Υ.Δ. ότι δεν αποδέχονται την πρόσληψή τους.

Οι τοποθετήσεις θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα μας την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023.

Οι προσληφθέντες/είσες τοποθετημένοι/ες εκπαιδευτικοί οφείλουν να παρουσιαστούν στη Διεύθυνσή μας (Κύπρου 20, Μεσολόγγι) μόνο τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 09.00, για να υπογράψουν τις συμβάσεις εργασίας.

Οι τοποθετημένοι/ες εκπαιδευτικοί την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 παρουσιάζονται στα Σ.Κ.Α.Ε., και αρχίζει η διδασκαλία των μαθημάτων σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα των Σ.Κ.Α.Ε..

Πληροφορίες: κ. Λάππας Κωνσταντίνος, τηλ. επικοινωνίας 2631050043.

Ανακοίνωση οριστικού πινάκα δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριών σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας

Ανακοίνωση οριστικού πινάκα δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριών σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας

Ανακοίνωση πινάκων δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών.

Ανακοινώνουμε τους πίνακες δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριων σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας , όπως καταρτίστηκαν , σύμφωνα με την 28η/13-11-2023 Πράξη του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής της Δ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόσκληση πλήρωσης κενών θέσεων Υποδιευθυντών - Τομεαρχών.

Προκηρύσσουμε

Την πλήρωση με επιλογή των παρακάτω έξι (6) κενών θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων όλων των τύπων  και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Καλούμε

τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα, να υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως αίτηση (επισυνάπτεται) και φάκελο υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 20 , Μεσολόγγι - ιδιοχείρως στο Πρωτόκολλο της Υπηρεσίας), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε μορφή pdf, ψηφιακά υπογεγραμμένη ) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Υποκατηγορίες