Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου 2023

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Ανακοίνωση οριστικού πινάκα δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριών σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας

Ανακοίνωση οριστικού πινάκα δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριών σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας

Ανακοίνωση πινάκων δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών.

Ανακοινώνουμε τους πίνακες δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριων σχολικών μονάδων της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας , όπως καταρτίστηκαν , σύμφωνα με την 28η/13-11-2023 Πράξη του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής της Δ.Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Πρόσκληση πλήρωσης κενών θέσεων Υποδιευθυντών - Τομεαρχών.

Προκηρύσσουμε

Την πλήρωση με επιλογή των παρακάτω έξι (6) κενών θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων όλων των τύπων  και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Καλούμε

τους/τις ενδιαφερόμενους/ες εκπαιδευτικούς που έχουν τα προβλεπόμενα προσόντα, να υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως αίτηση (επισυνάπτεται) και φάκελο υποψηφιότητας από τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 15:00, στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 20 , Μεσολόγγι - ιδιοχείρως στο Πρωτόκολλο της Υπηρεσίας), είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (σε μορφή pdf, ψηφιακά υπογεγραμμένη ) στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Τοποθέτηση Υποδιευθυντών/ντριών - Υπεύθυνων Τομέων

Ανακοινώνεται η απόφαση τοποθέτησης Υποδιευθυντών/ντριών Σχολικών Μονάδων και Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.), καθώς και Υπεύθυνων Τομέων Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) της ΔΔΕ Αιτ/νίας.

Ανακοίνωση αναπροσαρμοσμένου πινάκα δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριων και σχολικών μονάδων και Υπευθύνων Τομέων Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ.) της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας

Ανακοίνωση αναπροσαρμοσμένου πίνακα δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών/τριων και σχολικών μονάδων και Υπευθύνων Τομέων Εργαστηριακών Κέντρων  (Ε.Κ.) της Δ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας.

 

Ανακοίνωση πινάκων δεκτών - μη δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών - Τομερχών

Σας ανακοινώνουμε ότι με την 25η/12-10-2023 πράξη του Τοπικού Συμβουλίου Επιλογής, καταρτίστηκαν οι πίνακες δεκτών και μη δεκτών υποψηφίων Υποδιευθυντών Σ.Μ. - Τομεαρχών Ε.Κ. ΔΔΕ Αιτωλοακαρνανίας.

Έγγραφη ένσταση κατά των πινάκων δύναται να υποβληθεί από Παρασκευή 13-10-2023 έως και Τρίτη 17-10-2023 ώρα 12:00.

Ανακοινοποίηση Πρόσκλησης πλήρωσης θέσεων Υποδιευθυντών - Τομεαρχών

Προκηρύσσουμε

Α. Την πλήρωση με επιλογή πενήντα επτά (57) θέσεων Υποδιευθυντών Σχολικών Μονάδων όλων των τύπων και Εργαστηριακών Κέντρων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας 
B. Την πλήρωση με επιλογή δεκατεσσάρων (14) θέσεων Τομεαρχών Εργαστηριακών Κέντρων (Ε.Κ) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας

και καλούμε τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν τα νόμιμα προσόντα, να υποβάλουν σχετική αίτηση, συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά.

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εμπειροτεχνών ιδιωτών μουσικών (ΕΜ16) για το σχολικό έτος 2023-2024

εμπειροτεχνών ιδιωτών μουσικών (ΕΜ16) για το σχολικό έτος 2023-2024.
Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, στο πλαίσιο της κάλυψης των αναγκών για τη διδασκαλία των μαθημάτων μουσικής ειδίκευσης και για την άσκηση στα εργαστήρια στα μουσικά σχολεία, σε περίπτωση έλλειψης υποψήφιων εκπαιδευτικών, κατά το άρθρο 7 της αριθμ. πρωτ. 104627/ΓΔ5/10-8-2020 (ΦΕΚ 3344 Β’) Υ.Α., και λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική εισήγηση της Επιστημονικής Επιτροπής Μουσικής Παιδείας (απόσπασμα Πρακτικού υπ’ αριθμ. 18/19-10-2020)1,
                                                                                             καλεί
εμπειροτέχνες ιδιώτες μουσικούς, που έχουν γνώση των αντίστοιχων παραδοσιακών οργάνων [παρ. 6β άρθρου 20 του ν. 3475/2006 (Α΄146), που εξακολουθεί να ισχύει (παρ. 5, άρθρου 28, του ν. 4521/2018, Α΄ 38)], εφόσον επιθυμούν να προσληφθούν, με ωριαία αντιμισθία στα Μουσικά Σχολεία, να υποβάλουν αίτηση-δήλωση, για το σχολικό έτος 2023-2024,
                                              από την Πέμπτη 21 έως και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023,
στη διαδικτυακή πύλη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Προσωπικού Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης (ΟΠΣΥΔ).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΥΣ

Σας ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία μας δέχεται τους νεοδιόριστους  καθημερινά από 7.00- 14.00 μμ. έως και  την καταληκτική ημερομηνία 23 Αυγούστου 2023

Πριν την προσέλευσή σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε  στο τηλ. 2631050048 προκειμένου να δηλώσετε το όνομά σας και να κρατηθεί σειρά προτεραιότητας  λόγω συγκεκριμένου αριθμού νεοδιόριστων που μπορούν να εξυπηρετηθούν καθημερινά.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τον ορισμό τους ως τακτικό μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τον ορισμό τους ως τακτικό μέλος στο Τοπικό Συμβούλιο Επιλογής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, λόγω ανασυγκρότησης.

Υποκατηγορίες