Δείτε εδώ...

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023

e-Παράβολο Κπγ

Οδηγίες για την έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου για το Κπγ. Οι συναλλασσόμενοι μπορούν να προβαίνουν και μόνοι τους στην έκδοση e-παραβόλου, μέσω της διαδικτυακής πύλης της Γ.Γ.Π.Σ. (www.gsis.gr, στη διαδρομή: Αρχική Σελίδα / Υπηρεσίες προς Πολίτες / e-Παράβολο).

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11:00 π.μ. - 12:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Αποτελέσματα ΚΠΓ ΜΑΪΟΥ 2019

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα ΚΠΓ περιόδου ΜαΪου 2019 χρησιμοποιώντας τον κωδικό αριθμό υποψηφίου και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες των ονομαστικών σας στοιχείων στην ιστοσελίδα  

https://kpgresults.it.minedu.gov.gr

Στην παρούσα φάση δεν έχουν αποσταλεί τα πιστοποιητικά. Αν χρειάζεστε βεβαίωση επιτυχιας θα πρέπει να υποβάλετε σχετική αίτηση στο email της ΔΔΕ Αιτ/νίας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και να αναγράψετε ονοματεπώνυμο, γλώσσα, επίπεδο και κινητό τηλέφωνο επιοκοινωνίας.