Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΠΑΛ ΕΤΟΥΣ 2024. ΥΠΟΒΟΛΗ…
Πανελλήνιες | 29-11-2023 | Hits:15
Υποβολή δικαιολογητικών για προφορική ή γραπτή εξέταση υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή…
Πανελλήνιες | 29-11-2023 | Hits:10
ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ-ΔΗΛΩΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΕΛ ΕΤΟΥΣ 2024 (μαθητές ή απόφοιτοι)
Πανελλήνιες | 29-11-2023 | Hits:16
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΠΓ (ΓΡΑΠΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ)
Γλωσσομάθεια | 23-11-2023 | Hits:100
Διενέργεια προκαταρκτικών εξετάσεων (ΠΚΕ) για την …
ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑ.Λ. …
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ…
Τοποθέτηση Αναπληρωτών μελών ΕΕΠ (ΠΕ23 & ΠΕ30)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΑΛΑΙΡ…
Ανακοίνωση οριστικού πινάκα δεκτών υποψηφίων Υποδι…
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡ…
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ 1ου ΓΕΛ ΜΕΣΟΛΟΓΓ…
Σεμινάριο με τίτλο: «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Παραστατικές Τέχνες: STOP στα Μικροπλαστικά
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Σχολ. εκδηλώσεις - σχολ. δραστηριοτ.
- Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 08:55
Σας γνωρίζουμε ότι η Διεύθυνσή μας, ο Φορέας Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, το Πανεπιστήμιο Πατρών και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας, οργανώνουν από κοινού εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και Παραστατικές Τέχνες: STOP στα Μικροπλαστικά».
Το Σεμινάριο θα λάβει χώρα την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στις 09:00 π.μ. στην αίθουσα του μουσείου χαρακτικής «Βάσω Κατράκη» στο Αιτωλικό.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής που συνυποβάλλουμε μέχρι την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .