Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Δήλωση Τοποθέτησης Εκπαιδευτικών που Αποσπάστηκαν από άλλα ΠΥΣΔΕ

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί που αποσπάστηκαν απο άλλα ΠΥΣΔΕ στο ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας να συμπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση και να αναγράψουν όσο το δυνατόν περισσότερες σχολικές  μονάδες στις οποίες επιθυμούν να τοποθετηθούν. 

Η αίτηση θα αποσταλεί αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στο mail   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. από το οποίο θα λάβετε απαντητικό μήνυμα. Παρακαλείσθε να σημειώσετε τα μόρια απόσπασης όπως αυτά αναφέρονται στην αίτηση απόσπασης που υποβάλατε και να προσκομίσετε πιστοποιητικά που αποδεικνύουν τυχόν εντοπιότητα και συνυπηρέτηση. Οι αιτήσεις τοποθέτησης και τα απαραίτητα πιστοποιητικά  θα γίνονται δεκτά  αποκλειστικά έως την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 11.00 π.μ. 

Υπενθυμίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί αυτοί τοποθετούνται ΜΕΤΑ τους ευρισκόμενους στη διάθεση ΠΥΣΔΕ και κρίνονται από κοινού βάσει μορίων απόσπασης με όσους εκπαιδευτικούς του ΠΥΣΔΕ Αιτωλ/νίας ζήτησαν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ.