Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ: Αιτήσεις – Δηλώσεις οριστικής τοποθέτησης αποσπασμένων εκπαιδευτικών από άλλα Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε λειτουργικά κενά

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Ως ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΠΕ02 ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ: "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΝΑ 8-9-2020"

Θέματα της αριθ. 31/4-9-2020 Πράξης του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας

Ενημερώνονται οι αποσπασμένοι Εκπαιδευτικοί από άλλα ΠΥΣΔΕ, ότι σύμφωνα με τον επισυναπτόμενο Πίνακα λειτουργικών κενών που τους αφορούν,  θα πρέπει να συμπληρώσουν και να αποστείλουν τις αιτήσεις τοποθέτησής τους (συνημμένο έγγραφο) στη Δ.Δ.Ε. Αιτ/νίας.  Η αίτηση θα πρέπει να σταλεί μέχρι την Τετάρτη 09-09-2020 και ώρα 12:30 μ.μ. αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) και θα λάβουν απαντητικό μήνυμα  άμα τη παραλαβή τους. 

 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Η τοποθέτηση των εκπαιδευτικών στα λειτουργικά κενά θα γίνει με την εξής σειρά προτεραιότητας:

  1. Εκπαιδευτικοί στη Διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτωλ/νίας
  2. Αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί από άλλα ΠΥΣΔΕ
  3. Αναπληρωτές Εκπαιδευτικοί Γενικής Παιδείας

 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ : 

Αφού συμπληρώσετε το συνημμένο έγγραφο αποθηκεύστε το στον υπολογιστή σας. Στη συνέχεια,επισυνάψτε το αποθηκευμένο αρχείο στο email που θα δημιουργήσετε. Μπορείτε να στείλετε την αίτηση με μία από τις ακόλουθες προεκτάσεις : .doc   .docx     .jpg   .png    .pdf.