Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050040.
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ 1ΟΥ ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Σχολικές εκδρομές | 14-04-2025 | Hits:76
Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης τοποθέτησης υπεράριθμων εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής
Αποσπάσεις-Τοποθετήσεις | 10-04-2025 | Hits:393
Επαναπροκήρυξη πολυήμερης εκδρομής του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Μεσολογγίου - Λ.Τ. στη Μεσσήνη
Σχολικές εκδρομές | 09-04-2025 | Hits:104
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ
Σχολικές εκδρομές | 09-04-2025 | Hits:86
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣ…
ΜΟΡΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ & ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΕΕΠ-Ε…
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΘ ΝΕΣ…
Ονομαστικός χαρακτηρισμός υπεράριθμων εκπαιδευτικώ…
Οργανικά κενά & πλεονάσματα - 2η Ανακοινοποίησ…
Εγκύκλιοι αποσπάσεων εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θ…
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Ενημερωτική Ημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στο Μεσολόγγι
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Επιμορφώσεις-Συνέδρια-Ημερίδες
- Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2013 14:28
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα σχετ. έγγραφα της ΠΔΕΔΕ Φ30.2/608/22-01-2013 & Φ.7.2/ΚΔ/1595/26-2-2013, η Περιφερειακή Δ/νση Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Δυτικής Ελλάδας δια των Τμημάτων Επιστημονικής και Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης σε συνεργασία με το Σχολικό Σύμβουλο ΠΕ19 κ. Παπαδάκη Σπυρίδωνα και το Τμήμα Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και την Οικονομία του ΤΕΙ Μεσολογγίου, διοργανώνει Επιμορφωτική Ημερίδα "Η Ρομποτική ως εκπαιδευτικό εργαλείο στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση" την Πέμπτη 14-03-2013 από 11:00 έως 14:00 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Μεσολογγίου.
Παρακαλούνται οι κύριοι-ες Διευθυντές-ντριες να ενημερώσουν υπεύθυνα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους, ώστε να λάβουν μέρος στην Επιμορφωτική Ημερίδα. Κρίνεται σκόπιμο οι Δ/ντές των σχολικών μονάδων Δ/θμιας Εκπ/σης Αιτωλοακαρνανίας να συνοδεύονται από έναν (1) εκπαιδευτικό κλάδου ή/και ειδικότητας συναφούς με τη Ρομποτική, ο οποίος θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής του θέματος της ημερίδας στο σύλλογο διδασκόντων του σχολείου του.
Περισσότερες πληροφορίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.