Δείτε εδώ...

Σάββατο, 4 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Ανακοινοποίηση - Υποβολή Αίτησης – Δήλωσης τοποθέτησης υπεράριθμων εκπαιδευτικών Δ.Ε. Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής

Μετά τον έλεγχο των αιτήσεων των εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες των οποίων διαπιστώθηκε υπεραριθμία, παρατίθεται επικαιροποιημένος Πίνακας με τους εκπαιδευτικούς που χαρακτηρίζονται ως υπεράριθμοι Γενικής Παιδείας (Γ.Π.) και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.), σύμφωνα με την αριθμ. 9/24-4-2024 πράξη του ΠΥΣΔΕ Αιτ/νίας.

Οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται στον ανακοινοποιημένο Πίνακα, καλούνται να υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, την επισυναπτόμενη Αίτηση – Δήλωση τοποθέτησης υπεραρίθμου, από 25-4-2024 έως και 15-5-2024 ώρα 12:00, αποστέλλοντας email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Μετά την παραλαβή της αίτησης θα αποστέλλεται από την Υπηρεσία μας email επιβεβαίωσης.

Τέλος επισυνάπτονται πίνακες με τα κενά Γενικής Παιδείας και Ειδικής Αγωγής.