Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

1η Ημερίδα Καθηγητών Πληροφορικής

Τα σχολεία μας μπορούν να διαμορφώνουν μαθητές που πειραματίζονται, δημιουργούν, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, συνεργάζονται, αναρωτιούνται και αγκαλιάζουν την αποτυχία ως ευκαιρία μάθησης.

Ο Σχολικός Σύμβουλος Πληροφορικής Αιτωλοακαρνανίας Δρ. Σ. Παπαδάκης, με σκοπό την άμεση ανταλλαγή απόψεων, τη διάχυση καλών πρακτικών από τη διδακτική πράξη, την παρουσίαση νέων εξελίξεων στην επιστήμη της πληροφορικής και την ενημέρωση των συναδέλφων καθηγητών Πληροφορικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση διοργανώνει την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, 09:00 πμ την 1η Ημερίδα Καθηγητών Πληροφορικής Αιτωλοακαρνανίας με θέμα "H πληροφορική στο σχολείο: εμπειρίες, καλές πρακτικές - προκλήσεις και προοπτικές"


ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ
- Κόμης Β. Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών
- Δαπόντες Ν., τ. Σχολικός Σύμβουλος
- Αθανασόπουλος Δ., Καθηγητής Πληροφορικής 1η ΕΠΑΣ Πατρών
- Δεληγιάννης Ν., Διευθυντής 1ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρίνιου
- Συμμετέχουν επίσης 10 συνάδελφοι εκπαιδευτικοί πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νίας παρουσιάζοντας καλές πρακτικές

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Τ.Ε.Ε. (1ος όροφος), Πάνου Σούλου 11 (δίπλα στον Ο.Τ.Ε.) στο Αγρίνιο.

Μετά τη λήξη θα ακολουθήσει προαιρετική συνεστίαση.