Δείτε εδώ...

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Πρόσκληση υποβολής δήλωσης για κάλυψη κενών και κενούμενων θέσεων Διευθυντών/ντριών του Γυμνασίου Λουτρού και του νεοϊδρυθέντος Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ναυπάκτου

Καλούνται οι εγγεγραμμένοι/νες στον κυρωμένο τελικό πίνακα , οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση-δήλωση τοποθέτησης και δεν κατέστη δυνατό να τοποθετηθούν ως Διευθυντές/ντριες σε σχολικές μονάδες, να υποβάλουν, εφ’ όσον το επιθυμούν, δήλωση προτίμησης για την τοποθέτησή τους σε θέσεις Διευθυντών/ντριών των Σχολικών Μονάδων των:

α) Γυμνασίου Λουτρού και

β) Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Ναυπάκτου

και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο κεντρικό e-mail της Δ.Δ.Ε. Αιτωλ/νίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. εντός αποκλειστικής προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την Τετάρτη 05-07-2023 έως και την Παρασκευή 07-07-2023 και ώρα 15:00.