Δείτε εδώ...

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας προς τους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές

Με τις Πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγες ημέρες, ένας όμορφος κύκλος στη ζωή σας ολοκληρώνεται, που θα θυμάστε πάντα νοσταλγικά... Οι Πανελλαδικές εξετάσεις δεν αποτελούν μονόδρομο ζωής, αλλά είναι μια οριακή στιγμή στην διαρκή μαθητεία σας στη γνώση και στη ζωή.

Κάθε αγώνας κερδίζεται, όταν η προσπάθεια καταβάλλεται μέχρι την τελευταία στιγμή. Με γόνιμο πείσμα, αυτοπεποίθηση και πίστη ακολουθείστε τα όνειρά σας!!! Σ’ αυτή την άκρως απαιτητική και «αλησμόνητη» χρονιά κορωνοϊού, η κούραση και η αγωνία περισσεύουν. Διώξτε το άγχος, αντιμετωπίστε την δοκιμασία με ψυχραιμία και αυτοπειθαρχία, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και διεκδικείστε το μέλλον σας!!!

Σας ζητώ και σας εύχομαι να προσέλθετε στις Πανελλαδικές εξετάσεις με εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας και με την σιγουριά ότι οι κόποι σας θα ανταμειφθούν.

Θερμές ευχές για πολλές αντοχές και κάθε επιτυχία!!!

 


 

Η Ιθάκη σ' έδωσε τ' ωραίο ταξίδι…

                 Κ.Π. Καβάφης

 

 

Ο Διευθυντής της Δ.Δ.Ε. Αιτ/νίας

       Αθανάσιος Φ. Σαρδέλης