Δείτε εδώ...

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ενημέρωση προς το κοινό

Ο Διευθυντής Δ.Ε Αιτωλοακαρνανίας δέχεται στο γραφείο της Δ/νσης κατόπιν ραντεβού κάθε Τρίτη και Πέμπτη 12:30 π.μ. - 14:00 μ.μ. Για ραντεβού καλέστε στο τηλέφωνο 2631050060.

Ολοκλήρωση καταχώρησης μοριοδοτούμενων προσόντων στο ΟΠΣΥΔ στο πλαίσιο της προκήρυξης ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019.

Ολοκλήρωση καταχώρησης μοριοδοτούμενων προσόντων στο ΟΠΣΥΔ στο πλαίσιο της προκήρυξης ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019.

Ενημερώνουμε  τους εκπαιδευτικούς του κλάδου ΠΕ79 που κατέθεσαν τις αιτήσεις τους για την Προκήρυξη 1ΓΕ/2019 στη Διεύθυνσή μας ότι έχει ολοκληρωθεί η καταχώριση των μοριοδοτούμενων προσόντων τους στο ΟΠΣΥΔ, σύμφωνα με τα δικαιολογητικά που προσκόμισαν.

Παρακαλούμε τους εκπαιδευτικούς να ελέγξουν τον λογαριασμό τους στο ΟΠΣΥΔ για να βεβαιωθούν ότι τα προσόντα τους είναι ορθώς καταχωρισμένα και επικυρωμένα. Εφόσον υπάρχει κάποιο θέμα, παρακαλούμε να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Διεύθυνσή μας στα τηλέφωνα 26310-50051 και 26310-50026.

Επισημαίνουμε ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες που λάβαμε από το Υ.ΠΑΙ.Θ, δεν καταχωρίστηκαν στο ΟΠΣΥΔ δικαιολογητικά που εκδόθηκαν εκπρόθεσμα, ήτοι με ημερομηνία μεταγενέστερη της 3ης Φεβρουαρίου 2020, καταληκτικής ημερομηνίας των αιτήσεων ΑΣΕΠ.

Αναλυτικότερα:

1) Σεμινάρια ΑΕΙμε χρονική διάρκεια μικρότερη των 7 μηνών ή των 300 ωρών και χωρίς βεβαίωση για ημεροχρονολογία έναρξης και λήξης , δεν καταχωρίστηκαν. Ομοίως δεν καταχωρίστηκαν επιμορφώσεις/σεμινάρια που βρίσκονται σε εξέλιξη και έχουν ημερομηνία ολοκλήρωσης μετά τις 03-02-2020.

2) δεν καταχωρίστηκαν πιστοποιητικά γλωσσομάθειας με τίτλους που δε συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα του ΑΣΕΠ (π.χ. πιστοποιητικά επιπέδου Β1 ή πιστοποιητικά φορέων μη εγκεκριμένων από ΑΣΕΠ)

3) δεν καταχωρίστηκαν τίτλοι σπουδών εξωτερικού που δε φέρουν πράξη αναγνώρισης από τον ΔΟΑΤΑΠ.

 4) δεν καταχωρίστηκαν Πιστοποιητικά οικογενειακής κατάστασης  για μοριοδότηση τέκνων που στην περίπτωση διαζευγμένων ή άγαμων  δεν συνοδεύονταν από δικαστική  απόφαση για την άσκηση της επιμέλειας των τέκνων. 

Επιπλέον, όσον αφορά τις περιπτώσεις ανδρών εκπαιδευτικών που στο ΟΠΣΥΔ εμφανίζεται ότι εκκρεμεί έλεγχος δικαιολογητικών σχετικά με την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων, αναφέρουμε πως, ύστερα από ενημέρωση που είχαμε από υπεύθυνο του ΟΠΣΥΔ, ο έλεγχος θα διεξαχθεί από το Υπουργείο σε επόμενη φάση. Συνεπώς, η εκκρεμότητα που υφίσταται δε θα επηρεάσει την κατάταξή τους.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

Καλή Επιτυχία!

Τμήμα Γ’ Προσωπικού Δ/νσης Δ.Ε Αιτωλ/νίας