Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν ο καθένας από τη πλευρά του για τη μεγάλη διάκριση που
πέτυχε η Ποδοσφαιρική Ομάδα του σχολείου μας « 1η Θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου» .
Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα που θα γίνει στη Γουατεμάλα.
Η Διεύθυνση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γκρίζη Νικόλαο, τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιτ/νίας κ. Παπαθανασίου Σπυρίδωνα, τον Σχολικό Σύμβουλο παιδαγωγικής ευθύνης του σχολείου κ. Νάκο Κωνσταντίνο,
τους υπεύθυνους για τους Σχολικούς Αγώνες Ν. Αιτ/νίας κ. Γιαρτζά Παναγιώτη και Τσακαλίδη Χαράλαμπο, καθώς και τα Αθλητικά Σωματεία των αθλητών – μαθητών μας.
Οι Αθλητές - Μαθητές της Ποδοσφαιρικής Ομάδας του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου αφιερώνουν τη νίκη τους αυτή στη μνήμη του Βαγγέλη Γιακουμάκη.
ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΙΛΛΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ- ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ
Ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αγρινίου
Παπούτσης Φώτιος